Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 octombrie 2010

Turneul de fotbal " Fotbal pentru toti "



Proiectul,” Fotbal pentru toti”, implementat de Asociatia de Dezvoltare Comunitara Ferentari, cu sprijinul financiar oferit de FARE( Footbal Against Racism in Europe), face parte din programul “Saptamana de actiune Fare”, editia 11.


Acest proiect are scopul de a folosi fotbalul ca instrument de dialog cultural si intelegere intre populatia de etnie roma si populatia majoritara din Ferentari, sector 5, Bucuresti.

Prin implementarea acestui proiect, Asociatia de Dezvoltare Comunitara Ferentari, intentioneaza sa atraga atentia, ca este nevoie de o implicare mult mai activa a tuturor, pentru a contribui la incluziunea sociala a romilor si combaterea discriminarii in randul populatiei de etnie roma din Ferentari.

Desfasurarea proiectului


“Fotbal pentru toti”

18-22 Octombrie 2010
Campanie de informare in scoli, printre copii de etnie roma si majoritari, cu privire la programul FARE(discutii cu elevii si distribuire de materiale informative si postere)

22 Octombrie 2010
Lansarea unui comunicat de presa catre canalele media

23-24 Octombrie 2010
Desfasurarea turneului de fotbal “Fotbal pentru toti”

La turneul de fotbal sunt invitati sa participle elevii Scolii Generale nr 136 si Scolii Generale nr 2, sector 5, Bucuresti, pecum si copii din cartierul Ferentari, sector 5, Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu